Hoe werkt DealCollector.nl?

De webwinkels in ons overzicht onderhandelen dagelijks met lokale ondernemers in jouw stad voor de beste deals. Dat kunnen bijv. deals zijn voor aanbiedingen op het gebied van horeca, wellness en andere vrijetijdsactiviteiten.

Omdat een groot aantal klanten zich inschrijft voor de aanbieding, kunnen de webwinkels hoge kortingen tot wel 50% bedingen en doorgeven aan jullie.

Elke dag komen deze webwinkels met nieuwe deals - Wij noemen dit dagaanbiedingen -
Deze aanbiedingen kun je bij de desbetreffende webwinkel in de vorm van vouchers kopen.
De voucher zijn altijd maar een dag beschikbaar. Je kunt vervolgens echter zelf bepalen wanneer je de voucher inwisselt. In het algemeen zijn ze 1 jaar of langer geldig.

Belangrijk: De deal gaat alleen door als een vooraf bepaald minimum aantal deelnemers meedoet. Als er niet genoeg mensen inschrijven, hoeven jullie vanzelfsprekend ook niets te betalen.

De aanbiedingen worden door veel mensen los van elkaar gekocht.
Iedere deelnemer kan op elk desgewenst moment de voucher, onafhankelijk van de andere kopers, gebruiken.

Wat biedt DealCollector.nl?

Het portaal biedt voor het eerst geheel automatisch een overzicht van alle dagelijks wisselende aanbiedingen voor groepskorting. Je kan dagelijks bij ons terecht voor de beste deals in jouw stad. Via de nieuwsbrief, RSS-feed en Twitter houden we je op de hoogte van alle aanbiedingen, zodat je in de toekomst geen deals meer misloopt.

Natuurlijk krijg je alleen de aanbiedingen voor de stad van je keuze.
Je moet echter wel snel beslissen; de meeste aanbiedingen zijn maar een dag geldig. De voucher kun je dan inwisselen wanneer je wilt.

Moet ik met een groep kopen om van de aanbieding gebruik te kunnen maken?

Nee! Je doet de aankoop samen met veel andere mensen, maar onafhankelijk van elkaar. Gezamenlijk vormen jullie een grote groep en komen jullie in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen. Deelnemers kunnen de voucher op elk desgewenst moment en onafhankelijk van de andere kopers inwisselen.

Moet de voucher op de dag van aankoop worden ingewisseld?

Nee! Veel vouchers hebben wel een beperkte geldigheidsduur; je hoeft ze echter in geen geval op dezelfde dag in te wisselen.

Ik heb een voucher gekocht, hoe gaat het in zijn werk?

Je ontvangt je voucher/ tegoedbon van de webwinkel per e-mail en kunt er op een dag die jou het beste uitkomt gebruik van maken.
(Soms is het vereist om vooraf een tafelreservering of afspraak te maken)
to top